Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Zonnepanelen reinigen

Behaal meer rendement en laat uw zonnepanelen reinigen! Het laten reinigen van uw zonnepanelen is van essentieel belang voor het behalen van het maximale rendement en levensduur

 

Door het wisselvallige klimaat in Nederland en verschillende weersomstandigheden zorgt het er voor dat er veel stof, bladeren, vogelpoep en zelfs alg- en mos op de panelenachterblijven wat de efficiëntie verminderd.

 

Het beste is om 2x per jaar uw panelen te laten reinigen. In april wanneer de zonnigste maanden eraan komen, maar ook vlak na de herfst loont het om al het vuil van de panelen te halen. Door regelmatig uw panelen te reinigen zorg je er voor dat ze optimaal blijven presteren. Dit heeft verschillende voordelen:

 

  1. Maximale energieopbrengst: Schone zonnepanelen kunnen meer zonlicht absorberen en omzetten in elektriciteit. Dit betekent dat je een hogere energieopbrengst kunt verwachten, wat zich vaak vertaalt in lagere energiekosten.
  2. Verlengde levensduur: Door je zonnepanelen regelmatig te laten reinigen, voorkom je ophoping van vuil en potentieel schade aan de panelen. Dit kan de levensduur van je zonnepanelen verlengen en ervoor zorgen dat je er langer van kunt genieten.
  3. Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een duurzame en milieuvriendelijke bron van energie. Door je zonnepanelen schoon te houden, draag je bij aan het behoud van het milieu door efficiënt gebruik te maken van deze hernieuwbare energiebron.

Lees ons artikel op LinkedIn!

Lees op LinkedIn waarom jij je zonnepanelen moet reinigen en nog veel meer over de wereld van schoonmaak en HanClean.
Zonnepanelen reinigen

Hoe gaan we te werk?

Offerte aanvraag

Het aanvragen van de offerte is de eerste stap naar schone zonnepanelen en een beter rendement. Vraag gemakkelijk uw op offerte aan via de offerte formulier en wij sturen zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte voor uw zonnepanelen.

Afspraak inplannen

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd plannen we een afspraak in om de werkzaamheden door onze professionals uit te laten voeren doormiddel van de juiste materialen en werkzaamheden voor het beste kwaliteit.

Betaling

Nadat de we de werkzaamheden hebben uitgevoerd krijgt u van ons een factuur toegestuurd waar de werkzaamheden en datum van die dag staan omschreven.

Meer weten over onze diensten naast het reinigen van zonnepanelen?

Bekijk meer van ons diensten pakket zoals reguliere schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en specialistischedienst.

Schoonmaak

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ongeëvenaarde kwaliteit levert? Bij Hanclean begrijpen we dat een schone en hygiënische omgeving essentieel is voor het welzijn van jou, je medewerkers en klanten.

Glasbewassing

Met Hanclean's professionele glasbewassing ben je verzekerd van kraakheldere ramen. Ervaar de magie van een vlekkeloos uitzicht en laat ons team van experts jouw ramen weer laten stralen.

Specialistischedienst

Naast de algemene schoonmaak werkzaamheden doet HanClean ook hogedruk reiniging en garage's schrobben en zuigen om zo het totale pakket voor u vol te maken. Zo houdt u alles bij 1 bedrijf en 1 aanspreekpunt.