Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak

HanClean is uw schoonmaakspecialist voor alle kantoren en andere gebouwen. In overleg met u bekijken we welke services u nodig heeft en op welk moment. Bij al onze activiteiten en diensten staan uw wensen centraal. Wij bieden u een op maat gemaakt servicecontract met alle gewenste diensten.

VvE’s:

In het bestaan van HanClean hebben we vele VvE’s schoongemaakt en hebben we veel ervaring opgedaan door de loop van de jaren. Elk VvE is uniek, heeft zijn eigen gebouw en zijn eigen bewoners.

We zijn gespecialiseerd op het schoonmaken van VvE’s zoals  de entree van het gebouw, het trappenhuis, keldergangen, entree ramen en bewoners ramen. Noem het maar op en wij maken het schoon.

Door onze diversiteit en onze ervaring kunnen wij ook de specialistische taken uitvoeren zoals bijvoorbeeld het reinigen van de de galerijen of de gevel.

Kantoren:

Er is niks beter dan s’ochtends in een schoon en opgeruimd kantoor binnen te komen en aan de werkdag te beginnen. Bij HanClean zorgen we daar voor! Kantoren kunnen wij zowel vroeg in de ochtend schoonmaken, in de middag of in de avond. 

Naast het schoonmaken kunnen wij ook het glas binnen en eventueel buiten ook streeploos schoon maken.

Aanvullende Servicecontracten:

In aanvulling op overeengekomen onderhoudscontracten bieden wij verschillende aanvullende services. HanClean kan onder andere voor u verzorgen:

  • Het vervangen van kapotte lampen

  • Schoonloopmatten

  • Strooizout

  • Onkruid verwijdering

  • Een calamiteitenservice bijvoorbeeld bij wateroverlast.