Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

HanClean heeft een uitgebreide specialistische dienst, van galerijen spuiten tot garage vegen en vloeren schrobben.
Garage vegen

Bij HanClean hebben we verschillende machines om uw garage schoon te houden. 

Voor de wat kleinere garages gebruiken we de meeloopveegmachine Nilfisk SW 900, een fijne wenbare veegmachine met een borstel aan de zijkant, onderkant en een grote opvang bak waar het zand en de bladeren in gaan. De machine word elektrisch aangedreven en maakt geen herrie.

Garage vegen, schrobben en zuigen

Ook voor de grote garages kunt u bij HanClean terecht. We maken gebruik van de Nilfisk veeg / schrobmachine CS 7010, DE machine om uw garage schoon te houden.

Met 2 borstel voor en een grote borstel onder veegt het alle zand en bladeren op. Daarnaast heeft het ook 2 schrobborstels en een zuiglap waardoor we uw garage ook kunnen schrobben en droogmaken.

De machines word deels aangedreven met diesel maar kan ook elektrisch gebruikt worden.

Hogedrukreinigen

Voor hogedrukreiniging maken we gebruik van verschillende hogedrukreinigers, afhankelijk van de klus. Voor de wat kleine klussen komen we met een hand hogedruk, sterke spuit en wendbaar.

Voor grote klussen komen we met een Dibo hogedruk aanhanger die kan spuiten met warm of koud water (in temperatuur verstelbaar) en met een hoge of lage druk (ook verstelbaar) zodat we het beste kwaliteit kunnen leveren en we geen schade achterlaten. 

Onze werknemers die de klussen uitvoeren zijn van te voren goed ingelicht en hebben ervaring met de hogedruk.

Vloeren schrobben

Een mooie vloer die je mooi schoon wil houden? Wij hebben verschillende machines op uw vloer glanzend schoon te houden.

Zonnepanelen reinigen
Steeds meer bedrijven en particulieren dragen hun steentje bij aan een duurzame samenleving doormiddel van zonnepanelen te plaatsen. 
Het is wel van belang om de zonnepanelen eens in de zoveel tijd te laten reinigen om het optimale rendement er uit te halen!
 
Hardnekkige vervuiling kan het rendement van uw panelen verlagen maar door het 1 of 2 keer per jaar goed te laten reinigen houdt u het rendement hoog.
 
Ons specialistische dienst reinigt jaarlijks honderden zonnepanelen op daken om uw rendement zo hoog mogelijk te houden!