Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Vacature schoonmaker

Schoonmaker gezocht! Ben jij opzoek naar een leuke, afwisselende baan bij een familiebedrijf waar ze naast de klant ook oog hebben voor de werknemers? Bekijk meer hieronder voor de vacature schoonmaker. Met regelmaat is HanClean op zoek naar nieuwe medewerkers om het schoonmaak kwaliteit hoog te houden. Lijkt het jou ook wat om ons team te versterken en samen de wereld een stuk schoner te maken?

Op dit moment hebben wij 2 vacatures open staan

Vacature schoonmaker

Lijkt het werken bij schoonmaakbedrijf HanClean jou wel wat? Stuur een open sollicitatie op en wellicht zien we elkaar snel!

Vacature glazenwasser

Op zoek naar een leuke afwisselende baan? Kies voor glazenwasser bij HanClean! Naast glasbewassing ben jij er ook voor de inval van de schoonmaak en specialistische Reining zoals hogedruk.

Vacature schoonmaker HanClean

Met regelmaat is HanClean op zoek naar nieuwe medewerkers om het schoonmaak kwaliteit hoog te houden. Lijkt het jou ook wat om ons team te versterken en samen de wereld een stuk schoner te maken? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met ons zodat we een keer kunnen kennis maken.

Afwisseling

Hou je van afwisseling en wil je niet heel de dag op 1 locatie aan het werk zijn? Geen probleem! Dan gaan we op zoek naar een goede afwisselende route waardoor jij plezier in je werk behoudt.

Daarnaast maakt HanClean schoon in verschillende kantoren en VvE’s in de ruime omgeving van Den Haag.

Over HanClean

Schoonmaakbedrijf HanClean is een schoonmaakbedrijf in de Zuid Holland gedreven op kwaliteit en oog voor de klanten en medewerkers. Door onze korte lijnen naar de klant, kantoor en medewerkers kunnen wij snel reageren op calamiteiten en wensen van de klanten. HanClean maakt gebruik van de beste materialen en werkwijzen in de schoonmaakbranche.

Vacature schoonmaker