Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Den Haag

Opzoek naar een glazenwasser in Den Haag? HanClean houdt uw glas schoon en streeploos op verschillende manieren. Lage of hoge ramen, overal komen we bij. 

Glasbewassing Den Haag

Regelmatig reinigen van uw ramen zorgt niet alleen voor een frisse en representatieve aanblik, het voorkomt ook veel toekomstige problemen die u veel geld kunnen besparen. HanClean heeft gespecialiseerde glazenwasser s in Den Haag die uw ramen streeploos schoon maken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over goede werknemers en en de beste materialen. Zo kunnen we al uw ramen streeploos schoon houden, met de hand of met de telescoopborstel, niks is ons te gek.

 
Glazenwasser Den Haag

Wat maakt ons uniek?

Wat maakt Hanclean anders dan andere glazenwassers? Het antwoord ligt in onze benadering en toewijding. Wij begrijpen dat schone ramen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan het algemene welzijn van je huis. Daarom streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, elke keer weer.

Osmose water

Naast dat we uw ramen met de hand wassen, maken we ook regelmatig gebruik van osmose water. Osmose water vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Hierdoor droogt het water vlek en streeploos op.

Glazenwasser Den Haag

Een ander voordeel van Hanclean is hun gebruik van milieuvriendelijke producten. Ze begrijpen de impact van chemische stoffen op het milieu en daarom zorgen ze ervoor dat ze alleen duurzame en niet-giftige reinigingsmiddelen gebruiken. Hierdoor kunnen ze een schone omgeving creëren zonder schadelijke bijwerkingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom HanClean?

HanClean is uw specialist voor alle kantoren en andere gebouwen, van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat staan wij voor u klaar om alles spik en span te maken. Van algemene schoonmaak en glasbewassing tot specialistisch reiniging, alles doen wij zelf zodat het contact met de klant altijd aanwezig is!

 

Recensies

AHC Accountants
AHC Accountants
Lees verder
"Fijn Schoonmaakbedrijfbedrijf om mee samen te werken!"
Bor van den Berg
Bor van den Berg
Lees verder
"Top schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken voor Vve’s"
Yannick Daran Scharten
Yannick Daran Scharten
Lees verder
"Super schoonmaakbedrijf voor kantoren"
Aad vd beek
Aad vd beek
Lees verder
"Fijne werkgever"
Joelle de Nijs
Joelle de Nijs
Lees verder
"Goed schoonmaakbedrijf voor een VvE, openbare ruimtes zijn altijd schoon en naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn de extra opdrachten ook altijd goed"
Previous
Next

Klanten beoordelen HanClean met een 9,1 op 10 uit 16 beoordelingen.