Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Den Haag

Opzoek naar een glazenwasser in Den Haag? HanClean houdt uw glas schoon en streeploos op verschillende manieren. Lage of hoge ramen, overal komen we bij. 

Glasbewasser Den Haag

Regelmatig reinigen van uw ramen zorgt niet alleen voor een frisse en representatieve aanblik, het voorkomt ook veel toekomstige problemen die u veel geld kunnen besparen. HanClean heeft gespecialiseerde glazenwasser s in Den Haag die uw ramen streeploos schoon maken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over goede werknemers en en de beste materialen. Zo kunnen we al uw ramen streeploos schoon houden, met de hand of met de telescoopborstel, niks is ons te gek.

 
glazenwasser

Wat maakt ons uniek?

Wat maakt Hanclean anders dan andere glazenwassers? Het antwoord ligt in onze benadering en toewijding. Wij begrijpen dat schone ramen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan het algemene welzijn van je huis. Daarom streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, elke keer weer.

Osmose water

Naast dat we uw ramen met de hand wassen, maken we ook regelmatig gebruik van osmose water. Osmose water vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Hierdoor droogt het water vlek en streeploos op.

Glazenwasser Den Haag

Een ander voordeel van Hanclean is hun gebruik van milieuvriendelijke producten. Ze begrijpen de impact van chemische stoffen op het milieu en daarom zorgen ze ervoor dat ze alleen duurzame en niet-giftige reinigingsmiddelen gebruiken. Hierdoor kunnen ze een schone omgeving creëren zonder schadelijke bijwerkingen.

Glazenwasser Den Haag
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom HanClean?

HanClean is uw specialist voor alle kantoren en andere gebouwen, van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat staan wij voor u klaar om alles spik en span te maken. Van algemene schoonmaak en glasbewassing tot specialistisch reiniging, alles doen wij zelf zodat het contact met de klant altijd aanwezig is!

 

Recensies

AHC Accountants
AHC Accountants
Lees verder
"Fijn Schoonmaakbedrijfbedrijf om mee samen te werken!"
Bor van den Berg
Bor van den Berg
Lees verder
"Top schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken voor Vve’s"
Yannick Daran Scharten
Yannick Daran Scharten
Lees verder
"Super schoonmaakbedrijf voor kantoren"
Aad vd beek
Aad vd beek
Lees verder
"Fijne werkgever"
Joelle de Nijs
Joelle de Nijs
Lees verder
"Goed schoonmaakbedrijf voor een VvE, openbare ruimtes zijn altijd schoon en naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn de extra opdrachten ook altijd goed"
Vorige
Volgende

Klanten beoordelen HanClean met een 9,1 op 10 uit 16 beoordelingen.

Offerte aanvraag schoonmaak

In de eerste plaats staat persoonlijk contact bij HanClean voorop en daarom komen we graag bij u langs om de offerte aanvraag op te nemen. Daarna gaan we aan de slag om een goede offerte te maken voor de beste schoonmaakbedrijf Den Haag. Ten slotte komen we daarmee terug bij u en als alles bij elkaar rond is starten we met de schoonmaakwerkzaamheden en gaan we er het beste van maken.

 

Zonnepanelen reinigen in Den Haag?

Benieuwd waarom jij je zonnepanelen moet laten reinigen?

Glazenwasser in Leiden?

Op zoek naar een glazenwasser in Leiden?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor een glazenwasser Den Haag

HanClean staat voor persoonlijk contact en u bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen of vragen te stellen. 

Wilt u meer informatie over HanClean, de schoonmaak of iets anders? Neem dan contact met ons op via 070 – 301 0722 of stuur ons een mailtje op info@hanclean.nl