Al meer dan 34 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

 Schoonmaakbedrijf in Rijswijk en omstreken voor uw kantoor, VvE of iets dergelijks nodig? Dan is HanClean het geschikte schoonmaakbedrijf voor de schoonmaakwerkzaamheden! Daarnaast heeft HanClean ook een uitgebreid specialistischedienst waardoor we alles zelf kunnen uitvoeren. Dat betekent dat u met alles bij elkaar maar een contactpersoon nodig heeft.

Gratis offerte

Uitgebreid diensten pakket

Persoonlijk contact

Kwaliteit

Elke dag staat schoonmaakbedrijf HanClean in Rijswijk klaar om de beste kwaliteit schoonmaak te leveren aan klanten,  s’ochtends als ook s’avonds laat zijn wij aan het werk, tevens tussen kerst en oud en nieuw. Omdat we een uitgebreid diensten pakket hebben kunnen wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren met de beste materialen en de beste mensen, waardoor er geen externe bedrijven hoeven te komen als gevolg van dat alles bij 1 bedrijf kan worden besproken en uitgevoerd. Denk daarbij aan galerijen en gevels spuiten, vloeren machinaal schrobben, grote maar ook kleine garages vegen, schrobben en zuigen. Heeft u bijvoorbeeld groene aanslag op uw galerijen? Geen probleem! Want met onze verschillende hogedrukreinigers krijgen we uw galerij of gevel weer schoon. En heeft u ramen waar u zelf niet bij kan? Net als als hogedrukreiniger is ook uw ramen wassen geen probleem! 

Vaste schoonmaker

Er is niks fijner dan een bekend en vertrouwd gezicht die bij u langs komt om schoon te maken toch? Daarom delen we ons personeel zo in dat bij elke schoonmaakbeurt dezelfde schoonmaker aanwezig is zodat er goed en vertrouwd gewerkt kan worden tenzij hij of zij ziek is, maar ook dan proberen we in te vallen met een vaste schoonmaker en houden we contact met de klant.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Schoonmaken in Rijswijk

HanClean is een gespecialiseerde schoonservice voor bedrijven, verenigingen (zoals VvE’s alsook woningbouwverenigingen) en kantoren.Daarnaast hebben wij alles in huis om alle werkzaamheden zelf uit te voeren en dat betekent dat u maar bij een contact persoon terecht hoeft. In het geval dat u werkzaamheden verricht wilt hebben wat niet in ons pakket zit, kunnen we altijd met u meedenken met als doel u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. In Zoetermeer kunt u daarom bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor:

 
Offerte aanvraag schoonmaak

In de eerste plaats staat persoonlijk contact bij HanClean voorop en daarom komen we graag bij u langs om de offerte aanvraag op te nemen. Daarna gaan we aan de slag om een goede offerte te maken voor de beste schoonmaakbedrijf Rijswijk. Ten slotte komen we daarmee terug bij u en als alles bij elkaar rond is starten we met de schoonmaakwerkzaamheden en gaan we er het beste van maken.

Zonnepanelen reinigen in Rijswijk?

Benieuwd waarom jij je zonnepanelen moet laten reinigen?

Glazenwasser in Rijswijk?

Op zoek naar een glazenwasser in Rijswijk?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor een schoonmaakbedrijf Rijswijk

HanClean staat voor persoonlijk contact en u bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen of vragen te stellen. 

Wilt u meer informatie over HanClean, de schoonmaak of iets anders? Neem dan contact met ons op via 070 – 301 0722 of stuur ons een mailtje op info@hanclean.nl