Al meer dan 33 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp en omstreken voor uw kantoor, VvE of iets dergelijks? Dan is HanClean het geschikte schoonmaakbedrijf voor de schoonmaakwerkzaamheden! Daarnaast heeft HanClean ook een uitgebreid specialistischedienst waardoor we alles zelf kunnen uitvoeren. Dat betekent dat u met alles bij elkaar maar een contact persoon nodig heeft.

Gratis offerte

Uitgebreid diensten pakket

Persoonlijk contact

Kwaliteit

Elke dag staat schoonmaakbedrijf HanClean in Hoofddorp klaar om de beste kwaliteit schoonmaak te leveren aan klanten,  s’ochtends als ook s’avonds laat zijn wij aan het werk, tevens tussen kerst en oud en nieuw. Omdat we een uitgebreid diensten pakket hebben kunnen wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren met de beste materialen en de beste mensen, waardoor er geen externe bedrijven hoeven te komen als gevolg van dat alles bij 1 bedrijf kan worden besproken en uitgevoerd. Denk daarbij aan galerijen en gevels spuiten, vloeren machinaal schrobben, grote maar ook kleine garages vegen, schrobben en zuigen. Heeft u bijvoorbeeld groene aanslag op uw galerijen? Geen probleem! Want met onze verschillende hogedrukreinigers krijgen we uw galerij of gevel weer schoon. En heeft u ramen waar u zelf niet bij kan? Net als als hogedrukreiniger is ook uw ramen wassen geen probleem! 

Vaste schoonmaker

Er is niks fijner dan een bekend en vertrouwd gezicht die bij u langs komt om schoon te maken toch? Daarom delen we ons personeel zo in dat bij elke schoonmaakbeurt dezelfde schoonmaker aanwezig is zodat er goed en vertrouwd gewerkt kan worden tenzij hij of zij ziek is, maar ook dan proberen we in te vallen met een vaste schoonmaker en houden we contact met de klant.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schoonbedrijf in Hoofddorp

HanClean is een gespecialiseerde schoonservice voor bedrijven, verenigingen (zoals VvE’s alsook woningbouwverenigingen) en kantoren. Daarnaast hebben wij alles in huis om alle werkzaamheden zelf uit te voeren en dat betekent dat u maar bij een contact persoon terecht hoeft. In het geval dat u werkzaamheden verricht wilt hebben wat niet in ons pakket zit, kunnen we altijd met u meedenken met als doel u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. In Hoofddorp kunt u daarom bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor:

 
SchoonmaakbedrijfHoofddorp

Offerte aanvraag schoonmaak​​

In de eerste plaats staat persoonlijk contact bij HanClean voorop en daarom komen we graag bij u langs om de offerte aanvraag op te nemen. Daarna gaan we aan de slag om een goede offerte te maken voor de beste schoonmaak. Ten slotte komen we daarmee terug bij u en als alles bij elkaar rond is starten we met de schoonmaakwerkzaamheden en gaan we er het beste van maken.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

HanClean staat voor persoonlijk contact en u bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen of vragen te stellen. 

Wilt u meer informatie over HanClean, de schoonmaak of iets anders? Neem dan contact met ons op via 070 – 301 0722 of stuur ons een mailtje op info@hanclean.nl

Schoonmaakbedrijf Den Haag HanClean
Facebook
LinkedIn
Email

Recensies

AHC Accountants
AHC Accountants
Lees verder
"Fijn Schoonmaakbedrijfbedrijf om mee samen te werken!"
Bor van den Berg
Bor van den Berg
Lees verder
"Top schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken voor Vve’s"
Yannick Daran Scharten
Yannick Daran Scharten
Lees verder
"Super schoonmaakbedrijf voor kantoren"
Aad vd beek
Aad vd beek
Lees verder
"Fijne werkgever"
Joelle de Nijs
Joelle de Nijs
Lees verder
"Goed schoonmaakbedrijf voor een VvE, openbare ruimtes zijn altijd schoon en naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn de extra opdrachten ook altijd goed"
Previous
Next

Klanten beoordelen HanClean met een 9,1 op 10 uit 16 beoordelingen.