Al meer dan 33 jaar uw

Schoonmaakbedrijf

Glazenwasser bij u thuis?

Het regelmatig reinigen van uw ramen zorgt niet alleen voor een frisse en representatieve aanblik, het voorkomt ook veel toekomstige problemen die u veel geld kunnen besparen. HanClean heeft gespecialiseerde glazenwasser s die uw ramen streeploos schoon maken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over goede werknemers en de beste materialen. Zo kunnen we al uw ramen streeploos schoon houden, met de hand of met de telescoopborstel, niks is ons te gek.

Glazenwasser Den Haag

Gratis offerte

Uitgebreid diensten pakket

Persoonlijk contact

Wat maakt ons uniek?

Wat maakt Hanclean anders dan andere glazenwassers? Het antwoord ligt in onze benadering en toewijding. Wij begrijpen dat schone ramen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan het algemene welzijn van je huis. Daarom streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, elke keer weer.

Osmose water

Naast dat we uw ramen met de hand wassen, maken we ook regelmatig gebruik van osmose water. Osmose water vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Hierdoor droogt het water vlek en streeploos op.

Glazenwasser Den Haag